رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه افرادی که علائم بیماری کرونا را دارند میتوانند به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کووید۱۹ مراجعه کنند، نحوه یافتن آدرس این مراکز را تشریح کرد
محسن باغبانی کارشناسی ارشد روانشناسی
برای انجام تست رایگان کرونا به کجا
دکتر جعفر صادق تبریزی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ در پاسخ به این سؤال که افراد مشکوک به کرونا باید برای انجام تست کرونا به کجا مراجعه کنند؛ اظهار داشت: افرادی که علائم بیماری کرونا را دارند میتوانند به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کووید19 مراجعه کنند.
آدرس مراکز تست کرونا
وی افزود: مردم میتوانند با تماس با سامانه 4030 و یا 190 به صورت تلفنی آدرس این مراکز را سؤال کنند؛ افراد همچنین میتوانند با جستوجوی "مرکز منتخب کووید19" در مسیریابهای «نشان» و «بلد» نزدیکترین مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کووید19 را پیدا و به آنها مراجعه کنند.
با فرد مشکوک به کرونا در تماس بودهایم؛ چهکار کنیم؟
تبریزی ادامه داد: افرادی که علائم کرونا ندارند اما با فرد مشکوک و مبتلا به کرونا در تماس بودهاند باید آموزشهای لازم را دریافت و خود را ایزوله (جداسازی) کنند و با دیگران هیچ ارتباطی نداشته باشند؛ در حال حاضر در پیک کرونا هستیم و تمام افرادی که درتماس نزدیک با بیماران مبتلا به کرونا بودهاند باید به مدت یک هفته خود را از سایر اعضای خانواده جدا کنند و اگر در این یک هفته علائم کرونا در آنها بروز کرد، باید برای انجام تست کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کووید19 مراجعه کنند.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: همکاران ما در مراکز بهداشت، اطرافیان بیماری که تست کرونای او مثبت شده است را برای انجام تست کرونا در محلهای تعیین شده فراخوانی یا به درب منازل آنها مراجعه میکنند و از آنها تست میگیرند. این افراد کارت شناسایی عکسدار دارند که مشخص میکند از سوی وزارت بهداشت و یا بسیج و هلال احمر هستند.
برای انجام تست رایگان به کجا مراجعه کنیم؟
وی در پاسخ به این سؤآل که "آیا تست کرونا در مراکز جامع خدمات سلامت رایگان است؟" تصریح کرد: تستها برای بیماران سرپایی در تمام سنین و در حوزه وزارت بهداشت رایگان است
مراجعه کنیم؟ , کرونا , ویروس کرونا , ریه , واکسن کرونا , ظ
بهترین دکتر پوست , مو و زیبایی در تهران
بهترین دکتر پوست , مو وزیبایی در مشهد
محسن باغبانی کارشناسی ارشد روانشناسی
بهترین دکتر پوست و مو در تهران
پنومونی یکی از عفونت های رایج ریه است که در اثر باکتری، ویروس یا قارچ ایجاد می شود. پنومونی و علائم آن می تواند از خفیف تا خیلی شدید متغیر باشد.
درمان های زیادی برای پنومونی در دسترس است. درمان به علت پنومونی، شدت علائم، سن و سلامت کلی فرد بستگی دارد. بیشتر افراد سالم در طی یک تا سه هفته از پنومونی بهبود می یابند، اما پنومونی در بعضی افراد می تواند تهدید کننده حیات باشد. خبر خوب این است که پنومونی قابل پیشگیری است، از طریق تزریق سالانه فلو (flu shot) – زیرا فلو اغلب موجب پنومونی می شود، شستن مکرر دست ها و تزریق واکسن پنومونی پنوموکوکی (pneumococcal pneumonia) در افرادی که در خطر بالا هستند.
تعریف پنومونی
پنج حقیقت که باید در مورد پنومونی بدانیم.
پنومونی یک بیماری عفونی شایع ریه ها است که توسط باکتری، ویروس یا قارچ ایجاد می شود. پنومونی اغلب توسط سرفه، عطسه، تنفس منتشر می شود. حتی کسانی که علامت بیماری را ندارند می توانند ناقل بیماری بوده و پنومونی را منتشر کنند.
زمانی که پنومونی تشخیص داده می شود، اغلب راهی برای اطمینان از علت باکتری یا ویروسی داشتن بیماری وجود ندارد؛ بنابراین عموما پزشکان درمان را با آنتی بیوتیک شروع می کنند. معمولا آنتی بیوتیک براساس طبقه پنومونی داده می شود که شایعترین طبقه های پنومونی شامل پنومونی اکتسابی از جامعه (CAP) و پنومونی مرتبط با مراقبت بهداشتی (HCAP) است. پنومونی اکتسابی از جامعه به پنومونی اطلاق می شود که شخص مبتلا اخیراً در محیط های بیمارستانی یا آسایشگاهی نبوده است و شایعترین علت آن استرپتوکوک پنومونیه است.
همانطور که از نامش پیداست، پنومونی مرتبط با مراقبت بهداشتی زمانی است که شخص مبتلا اخیراً در تسهیلات مراقبت بهداشتی بوده است.
نوع دیگر پنومونی، پنومونی آسپیراسیون است که در اثر آسپیراسیون یا استنشاق مواد شیمیایی و باکتری از دهان یا معده به ریه ها استنشاق شود. این بیشتر در افراد دارای بیماری همزمان مثل سکته مغزی دیده می شود