بهترین دکتر قلب در مشهد
بهترین دکتر متخصص قلب و عروق در مشهد
گوجه فرنگی
خوردن گوجه فرنگی به شما کمک می کند تاخطر بیماری های قلبی را کاهش دهید
- لیکوپن یک فرمول شیمیایی است که به گوجه فرنگی قرمز خوش رنگی را می دهد. و در گوجه فرنگی لیکوپن بسیار فراوان است. اکثر مطالعات پزشکی نشان داده اند که لیکوپن می تواند به سلامت قلب کمک شایانی کند. مصرف متعادل گوجه فرنگی های سرشار از لیکوپن می تواند سطح آسیب DNA در سلول های خونی را کاهش دهد. لیکوپن از نظر داشتن کالری در درجه کمی قرار دارد. از این رو ، اضافه کردن گوجه فرنگی به رژیم غذایی روزانه شما می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
- مصرف متداولگوجه فرنگی می تواند از ورود پلاکت های خونی ناخواسته جلوگیری کند. نقش سلول های پلاکت در خون شما تشخیص رگ های خونی آسیب دیده و تشکیل لخته برای جلوگیری از خونریزی است. در عین حال ، عملکرد پلاکت می تواند باعث مشکلات شدید قلبی شود. گوجه فرنگی یکی از بهترین غذاها برای کاهش چنین خطری است.
- گوجه فرنگی سرشار از پتاسیم است. این یک عنصر مهم برای کاهش خطر بیماری های قلبی و سکته مغزی است. گوجه فرنگی دوست داشتنی کم سدیم است. بنابراین ، این میوه فوق العاده به شما کمک می کند فشار خون را به طور مؤثر کاهش دهیدو همیشه سالم بمانید.
شکلات تیره
خوردن شکلات های تیره به شما کمک می کند تا خطر ابتلا به بیماری های قلب را کاهش دهید
- شکلات تیره حاوی یکی از مهمترین ترکیبات گیاهی به نام فلاوانول ها است. آنها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قدرتمندی هستند که به مقابله با آسیب های سلولی و کاهش فشار خون کمک می کنند.
- مصرف متوسط شکلاتهای تیره می تواند سطح کلسترول LDL (یک کلسترول بد) را کاهش داده و میزان کلسترول HDL (کلسترول خوب) را افزایش دهد. از این طریق شکلات های تیره به شما کمک می کنند تا از خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی جلوگیری کنید.
- شکلات تیره حاوی یک ترکیب گیاهی فعال زیستی به نام پلی فنول است. این ترکیب می تواند با حفظ سلامت رگ های خونی و کاهش فشار خون ، قلب شما را محافظت کند .
گردو
خوردن روزانه گردو به شما کمک می کند تا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید
- گردو یکی از سالم ترین تنقلاتی است که می توانید به رژیم غذایی روزانه خود بیفزایید. مصرف منظم گردو می تواند سلامت قلب شما را بهبود بخشد. گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 سالم و اسیدهای آمینه L-arginine است. این عناصر با تشکیل لخته های خون مبارزه می کنند و دیواره شریان شما را سالم نگه می دارند.
- شما می توانید با مصرف مقادیر متعادل روزانه گردوی سطح کلسترول خون خود را کاهش دهید. گردو به طور عمده میتواند سطح کلسترول بد LDL را کاهش دهد.
- فعال شدن سلولهای پلاکت ناخواسته می تواند به لخته شدن بیش از حد خون منجر شود. اما می توانید با افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه خود ، سطح چنین خطری را کاهش دهید.
- گردو سرشار از پتاسیم ، منیزیم و کلسیم است. این عناصر به کاهش فشار خون کمک های شایانی خواهند کرد.
زغال اخته
خوردن زغال اخته به شما کمک می کند تا خطر ابتلا به بیماری های قلب را کاهش دهید
- تشکیل بیش از حد رادیکالهای آزاد می تواند باعث مشکلات قلبی شود. از آنجا که رادیکالهای آزاد بسیار واکنش پذیرند می توانند به دیواره شریان صدمه بزنند. برای مبارزه با رادیکال های آزاد زغال اخته را به رژیم غذایی خود اضافه کنید که سرشار از آنتی اکسیدان است. این میوه سلول ها را از آسیب دیدن حفظ کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
- خوردن زغال اخته باعث کاهش سطح کلسترول بد بنام کلسترول LDL در بدن شما می شود. سطح بالای کلسترول LDL یکی از عناصر اصلی در ارتباط با بیماری های قلبی عروقی است.
- مصرف روزانه زغال اخته می تواند فشار خون را کاهش داده و دیواره های شریان را قوی نگه دارد.
- زغال اخته سرشار از آنتوسیانین است که می تواند در مقابل بیماری های قلبی عروقی باشد.
- فیبر یکی از عناصر اصلی مورد نیاز قلب سالم است. آب زغال اخته سرشار از فیبر است. مهمترین فواید سلامتی فیبر ، کمک به کاهش سطح کلسترول در بدن است. همچنین با کلسترول بد LDL مبارزه می کند. بنابراین ، فیبر احتمال بیماریهای قلبی را کاهش می دهد. غذاهای سرشار از فیبر همچنین به کاهش فشار خون و محافظت در برابر سکته کمک می کنند.
آووکادو
خوردن آووکادو به شما در کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند
- آوکادو یک میوه به شدت سالم است . آوکادو یک منبع بزرگ از چربی monosaturated است . این چربی های سالم می توانند سطح کلسترول بد LDL را کاهش دهند. بنابراین ، مصرف متوسط آووکادو می تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.
- آووکادو سرشار از پتاسیم است و می تواند فشار خون را به طور مؤثر کاهش دهد. آووکادو همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 سالم است که می تواند خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی را کاهش دهد.
- آووکادو منبع عالی کاروتنوئیدها است ، یک رنگدانه گیاهی.که به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند.
- رادیکال های آزاد در نتیجه روند طبیعی بدن شما شکل می گیرد. این رادیکالهای آزاد بسیار واکنش پذیر کلسترول را اکسیده می کنند. سپس کلسترولهای اکسیده شده دیواره های شریان را ردیف می کنند. چنین شرایطی ممکن است به چندین بیماری قلبی و سکته مغزی ختم شود. از آنجا که ، وقتی کلسترولهای اکسیده شده بیشتری روی دیواره شریان جمع می شوند ، خون نمی تواند با سرعت عادی جریان یابد و این باعث مشکلات قلبی شدید خواهد شد. ویتامین E می تواند به طور موثر با اکسیداسیون کلسترول ها مقابله کند. این ترکیب بسیار غنی از آووکادو است.